Zauważyłem, że nie ma tego wątku, ale podejrzewam, że tak jak i ja słuchacie greckiej muzyki, a przynajmniej Wam się zdarza
Ja w sumie w greckiej muzyce siedze od czasu zwycięstwa Paparizou na Eurowizji 2005, można rzecz że od muzyki efektem domina poszła moja pasja do Grecji i dzięki temu skończyłem na tych studiach.
teraz nikt więcej mi na myśl nie przychodzi, ale stale powiększam horyzonty muzyczne. Ogólnie bardzo mi się podoba, że grecka muzyka jest tak zróżnicowana, nie tak jak u nas, same pedoFEELe, pectusy i tego typu rzeczy.
Poza tym w tym roku w Grecji wszędzie widziałem plakaty reklamujące trasy koncertowe ww. artystów. Ale nie miałem okazji żadnego zerwać na pamiątkę ;D
_________________ "Wiesz, a z drugiej strony to sobie myślę - a na cholerę mi ta Grecja? Jakaś zasrana ruina? Akropol. My sroce spod ogona też nie wypadliśmy. Jesteśmy zgrywny naród! Nie taki jak tam w tej Grecji. W Grecji to każdy udaje Greka i..... "(SV/KJ)
_________________ "Wiesz, a z drugiej strony to sobie myślę - a na cholerę mi ta Grecja? Jakaś zasrana ruina? Akropol. My sroce spod ogona też nie wypadliśmy. Jesteśmy zgrywny naród! Nie taki jak tam w tej Grecji. W Grecji to każdy udaje Greka i..... "(SV/KJ)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum